Virtuaaliolohuone

Helsingin Biopankin virtuaaliolohuoneen tapahtumat

22.6.2020 kello 16:20 - 17:30  Helsingin Biopankin virtuaalitilaisuus lihastautien järjestön jäsenille 

liity tapahtumaan tästä: 

+358 9 85626619   Finland, Helsinki (maksullinen)
Neuvottelutunnus: 917 060 137#

Käytä selaimena Chromea

Ohje kokoukseen littymiseksi

Liittyminen tietokoneella

Voit liittyä Teams-kokoukseen milloin tahansa ja millä tahansa laitteella riippumatta siitä, onko sinulla Teams-tili. Jos sinulla ei ole tiliä, voit liittyä vieraana seuraamalla näitä ohjeita.

1.Tämä avaa verkkosivun, jossa näet kaksi vaihtoehtoa: Lataa Windows-sovellus ja Liity sen sijaan verkossa. Jos liityt verkossa, voit käyttää joko Microsoft Edgeä tai Google Chromea. Selain saattaa kysyä, saako Teams käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. Salli se, jotta sinut nähdään ja kuullaan kokouksessa.

2.Kirjoita nimesi ja määritä ääni- ja videoasetukset. Jos kokoushuone (tai toinen kokoukseen yhdistetty laite) on lähellä, valitse Poista ääni käytöstä välttääksesi häiriöitä. Valitse Puhelimen ääni, jos haluat kuunnella kokousta matkapuhelimellasi.

3.Kun olet valmis, valitse Liity nyt.

Tämä siirtää sinut kokouksen aulaan. Ilmoitamme kokouksen järjestäjälle, että olet valmis, ja joku kokouksessa voi liittää sinut kokoukseen.

Kokoukseen liittyminen puhelimella

Vaikka sinulla ei olisi Teams-tiliä, voit liittyä Teams-kokoukseen myös mobiilisovelluksella. Toimi näin:

1. Valitse kokouskutsussa Liity Microsoft Teams -kokoukseen. Jos sinulla ei vielä ole Teams-mobiilisovellusta, sinut siirretään sovelluskauppaan, jossa voit ladata sen.

2. Lataa sovellus ja avaa se suoraan sovelluskaupan sivulta.

3. Teams kysyy, saako käyttää mikrofoniasi. Salli mikrofonin käyttö, jotta kokouksen muut osallistujat kuulevat sinut.

4. Seuraavaksi näet kaksi vaihtoehtoa, joilla voit liittyä kokoukseen: Liity vieraana tai Kirjaudu sisään ja liity. Valitse Liity vieraana.

5. Kirjoita nimesi ja valitse Liity kokoukseen.

6. Kun olet kokouksessa, voit ottaa videon tai mikrofonin käyttöön tai poistaa ne käytöstä napauttamalla ruudun keskiosaa, jolloin kokouksen asetukset tulevat näkyviin. Piilota asetukset napauttamalla uudelleen. 

Tiedote Helsingin Biopankin olohuoneen käytöstä